U bent hier

Het Koninklijk Paleis opent zijn deuren

Zoals ieder jaar opent het Koninklijk Paleis te Brussel zijn deuren tijdens de zomer voor het grote publiek met een tentoonstelling over het thema ‘Wetenschap en cultuur op het Koninklijk Paleis’. Vanaf 22 juli tot en met 6 september 2017 kunnen toeschouwers dankzij de tentoonstelling ‘Hemel!’ de hemel herontdekken vanuit het vakgebied van verschillende wetenschappers.

Naar goede gewoonte zal Technopolis, het Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie, aanwezig zijn. Dit jaar presenteren zij de interactieve tentoonstelling ‘Op je gezondheid!’ om het menselijk lichaam beter te leren kennen.

Tot slot organiseert de Koninklijke Vereniging Dynastie en Cultureel Erfgoed de tentoonstelling ‘Karel van Vlaanderen, Prins, Regent, Kunstenaar’ met de steun van de Koning Boudewijnstichting.

De tentoonstelling kwam tot stand door de samenwerking tussen het Koninklijk Paleis, de FOD Kanselarij van de Eerste Minister en het Federaal Wetenschapsbeleid.

Waar: Koninklijk Paleis van Brussel, Paleizenplein. Gratis toegang. 

Wanneer: Van 22 juli tot en met 6 september 2017, van 10.30 u. tot 17 u. (laatste toegang om15.45 u.). Gesloten op maandag.

Aan de ingang zullen veiligheidscontroles gebeuren. Het dragen van een grote tas (rugzak, draagtas …) wordt sterk afgeraden