U bent hier

Kortfilm 'België, daar kom je altijd terug’

In het kader van de campagne ‘België, eigenzinnig fenomenaal’ draaide Belgisch acteur en regisseur Charlie Dupont in Brussels Airport een kortfilm met als titel ‘België, daar kom je altijd terug’.

Deze ontroerende getuigenis, die gedraaid werd begin juli, toont de emoties op de gezichten van diegenen die aankomen en van diegenen die hen opwachten, op een dag als alle andere in de aankomsthal van de luchthaven. Die intieme, grappige en vaak ontroerende momenten worden vergezeld door een fragment uit Merci, een nummer uit het album Racine carrée van Stromae.

De kortfilm past in het kader van de campagne van de federale overheid ‘België, eigenzinnig fenomenaal’, die het imago van ons land positief in de schijnwerpers stelt dankzij 99 goede redenen om België te bezoeken en er te investeren. Charlie Dupont, acteur, regisseur, scenarioschrijver, producer en Belg in hart en nieren, bracht tijdens de herdenkingsplechtigheden van 22 maart met zijn toespraak Manneken peace een mooie ode aan België.

Net zoals de andere ambassadeurs van ‘België, eigenzinnig fenomenaal’ (zoals Jean-Claude Van Damme, Ozark Henry, Philippe Geluck, Justine Henin, Daan of Marouane Fellaini…), heeft Charlie Dupont met deze film zijn stempel op de campagne willen drukken.

Je kan de film bekijken op het volgende adres: http://bit.ly/CharlieDupontLongNL

Meer informatie over de campagne: www.eigenzinnigfenomenaal.be