Onlinediensten

Subscribe to Overview

There are 13 results returned by the search criteria

1-10 of 13 results

Via deze dienst kunt u uw vervoersbewijs voor het busnet van De Lijn online bestellen. De tickets die u koopt via het online loket zijn aan voorverkooptarief en dus een stuk goedkoper.

Als u een dood of gewond dier aantreft op het Vlaamse wegennet, kunt u dat voortaan melden op de website van 'Dieren onder de wielen'. Dit initiatief is een samenwerking tussen het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie (LNE) van de Vlaamse overheid en de organisaties Natuurpunt en Vogelbescherming Vlaanderen.

Op deze website kan u de ecoscore van uw voertuig berekenen. De ecoscore maakt een inschatting van de milieuimpact van het voertuig en houdt hiervoor rekening met de belangrijkste milieu-impacten van het voertuig.

Met de energiewinstcalculators op de website van het Vlaams Energieagentschap kunt u de energiewinst berekenen van energiebesparende maatregelen.

Op deze site kunt u potentieel gevaarlijke verkeerssituaties op Vlaamse fietspaden signaleren.

Op deze site kunt u potentieel gevaarlijke verkeerssituaties in Vlaanderen signaleren.
Op de formulierensite van de Vlaamse Overheid vindt u alle formulieren terug die Vlaanderen aanbiedt. Deze zijn gerangschikt volgens thema en doelgroep.
Premiezoeker geeft u een eenvoudig overzicht van alle mogelijke premies op federaal, Vlaams, provinciaal en gemeentelijk vlak.

Deze website bundelt informatie over sociale voordelen en tegemoetkomingen op federaal, Vlaams, provinciaal en gemeentelijk niveau.

De website www.reisgeneeskunde.be van het Instituut voor Tropische Geneeskunde geeft een goede samenvatting van alle onmisbare medische voorzorgen die u moeten nemen als u een reis naar het buitenland plant.