In het buitenland studeren

Wilt u nieuwe horizonten ontdekken, een andere cultuur opsnuiven of een vreemde taal leren? Een aantal buitenlandse instellingen van het hoger onderwijs worden door het Federaal Wetenschapsbeleid gefinancierd. 

In Europa studeren

Meer informatie over de scholen, de levenskosten, de huisvesting en de juridische omkadering om in de verschillende Europese landen te studeren, vindt u via de volgende websites:

De Vlaamse Gemeenschap heeft heel wat informatie voor studenten die in het buitenland willen studeren (internationaal programma, beurzen …). Meer informatie over studeren in het buitenland vindt u op de site van de Vlaamse Gemeenschap.

De Franse Gemeenschap heeft verschillende programma's voor studies, onderzoek of onderwijs in het buitenland. Meer informatie vindt u op de site Wallonië-Brussel Internationaal. Andere informatie over studies in het buitenland vindt u op de site van Agers. (fr)

De Duitstalige Gemeenschap heeft heel wat informatie voor studenten die in het buitenland willen studeren (studiebeurs, beurzen …).

Nieuws

Subscribe to Related Section NewsAlle nieuwsberichten